BGLSRP Форум
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

КАК ДА ИЗТЕГЛИМ SAMP+GTASA

Go down

КАК ДА ИЗТЕГЛИМ SAMP+GTASA Empty КАК ДА ИЗТЕГЛИМ SAMP+GTASA

Писане by Mitko_Kombainerov Нед Дек 26, 2021 3:07 pm

Здравейте, тук ще разберете КАК ДА СИ ИЗТЕГЛИТЕ Grant Theft Auto San Andreas + SAMP
1.Отваряте линка: https://www.daemon-tools.cc/products/dtLite#page и натискате download.

2.След като сте изтеглили Daemon Tools Lite трябва да отворите линка: https://www.utorrent.com/desktop/compare/]https://www.utorrent.com/desktop/compare/ и да натиснете бутона download now.

3.След като сте изтеглили Utorrent, трябва да отворите линка ЗА ДА ИЗТЕГЛИТЕ ИГРАТА: https://zamunda.net/banan?id=5312&t=game]https://zamunda.net/banan?id=5312&t=game и да натиснете ВЪРХУ ЧЕРВЕНОТО МАГНИТЧЕ за да се изтегли торента.

4.След като се е изтеглил ТОРЕНТА, го отворете и започнете ИНСТАЛИРАНЕТО НА ТОРЕНТА.

5.След като се е ИНСТАЛИРАЛ ТОРЕНТА, трябва да го отворите. Като го отворите ще се появи ПАПКА и там натискате ИКОНАТА СЪС

СВЕТЛО СИН ЦВЯТ {на нея има светкавичка}.


6.Като сте отворили файла със СВЕТЛО СИНИЯ ЦВЯТ и светкавичка, ще ви излезне това, СНИМКА: https://freeimage.host/i/YxwnGj . Като ви излезне това, трябва веднага да го натиснете.

7.След като сте натиснали това което ви е излезнало долу в дясно, после ще ви излезне ето това, СНИМКА: https://freeimage.host/i/YxwuyP . Като ви излезне това, натиснете ,,Изпълниение на install.exe''

8.След като сте го натиснали това което ви е излезнало {Изпълнение на install.exe} след това ще ви излезне ето това, СНИМКА: https://freeimage.host/i/Yxwhtn . На мястото на Play Gta San Andreas ще ви излезне Install Gta San Anreas, трябва да го натиснете и играта ще започне да ви се тегли. {На мен ми е Play Gta San Andreas,защото вече съм я изтеглил} .

9.След като се е изтеглила играта, е време да сложите крака. За да го направите трябва да натиснете това, СНИМКА: https://freeimage.host/i/Yxwvcl . След това трябва да влезнете в папката HOODLUM и да копирате всички неща в нея, като натиснете ДЯСНО КОПЧЕ ВЪРХУ ТЯХ {КАТО СТЕ ГИ ИЗБРАЛИ} и след това натискате COPY ако ви е на Български КОПИРАЙ.

10.След като сте КОПИРАЛИ файловете от папката, отивате в директорията на играта {там където сте избрали къде да се изтегли играта още в началото на инсталацията на играта} и поставяте КОПИРАНИТЕ ФАЙЛОВЕ като натиснете ДЯСНО КОПЧЕ и изберете PASTE, ако ви е на Български ПОСТАВИ . След това ще ви излезне нещо като меню, и там трябва да натиснете REPLACE FILES, ако ви е на Български РАЗМЕНИ ФАЙЛОВЕТЕ.

11.След като цялата ви игра е изтеглена и готова да тръгне е време да изтеглим SAMP. За да изтеглите SAMP трябва да отворите линка: https://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-R4-2-install.exe и го изтегляте.

12. След като сте изтеглили програмата трябва да я отворите. Като я отворите ще излезне една бланка и там да натиснете SELECT и да изберете ДИРЕКТОРИЯТА НА ИЗТЕГЛЕНАТА ВИ ИГРА. След като я изберете натискате Next и я теглите.
ГОТОВО! Вече имате напълно функционираща игра и вече може да влизате да играете, IP: 45.144.155.91:7777 .
Аз, и екипа ви пожелаваме ПРИЯТНА ИГРА!  Very Happy  Cool  
Mitko_Kombainerov
Mitko_Kombainerov
Създател на Форума
Създател на Форума

Posts : 22
Join date : 26.12.2021
Age : 13
Location : Bulgaria

Вижте профила на потребителя https://discord.gg/BXmyG3Yu2e

Mitko_Kombainerov хареса този пост

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите